FreeWeldingForum.com 
Welding Forum Community presented by LONGEVITY
877 - Long - Inc | 877.566.4462
Results 1 to 4 of 4

Thread: 200ex amperage problems

  1. #1

    200ex amperage problems

    I bought a Longevity tig 200ex from a friend... when I'm using the torch controls, I set the amperage to what I desire , then on the machine it'll automatically raises the amperage to 200... when I switch it over to foot pedal, trying to set my amperage and the highest it will go is only up to 25amps. Is there any solutions for this problem?

  2. #2
    Hi Tiggamark,

    Welcome to the forum.

    I am sorry to hear about the issues with the TigWeld 200ex. The 200ex is a great machine that we haven't had a lot of issues with.

    I would suggest you call our tech support team at 87-566-4462 ext 2 or, you can email them at tech@lwelds.com
    Phone: 877-566-4462 x 206
    Email: daniel@longevity-inc.com

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Andover, Ohio
    Posts
    308
    Tiggamark, welcome to the forum.

  4. #4
    Weird issue you are having there , have you tried the machine on scratch start ? Just try to weld with the signal plug disconnected and see if you are having the same issue , secondly I believe there is a reset option of the ex units , that would probably be a good start point for you.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •