PDA
View Full Version :

Any air compressor?



SAS Company
09-25-2011, 03:39 AM
Pretty much. I could easily cut 5" of 1/8" material on 30 amps with this guy without running out of air. The tank is like 2 gallons.

KHK
09-25-2011, 09:31 AM
It's all in the specks. What is the cfm and hp on your compressor?

SAS Company
09-25-2011, 04:29 PM
Keith I don't even know on this little guy. The motor is only rated at 2.5 amps. Just verifying that you don't need a big or expensive compressor to run LONGEVITY plasma cutters at home.